Mijn WSNP wordt beëindigd

schuldsanering wsnp beëindigd

Voorkom een tussentijdse beëindiging WSNP

Een tussentijdse beëindiging heeft altijd grote gevolgen voor u. Het betekent dat alle moeite die u tot nu toe heeft gedaan in het WSNP-traject voor niets is geweest en u opnieuw met al uw schuldeisers wordt geconfronteerd.

Maar er is nog een belangrijk punt: Wanneer uw WSNP wordt beëindigd, dan wordt u de eerstkomende 10 jaar niet meer opnieuw toegelaten.

Beëindiging WSNP via Rechtbank

In het geval uw bewindvoerder vindt dat uw Schuldsanering moet worden beëindigd, dan zal er altijd een zitting plaatsvinden bij de Rechtbank.

Voor een dergelijke zitting is van belang:

  • Verschijnt u altijd op de zitting! U kunt dan uw zijde van het verhaal uitleggen aan de rechter. De rechter hoort dan niet enkel de versie van uw bewindvoerder
  • Laat u ter zitting bijstaan door een gespecialiseerde advocaat. U heeft daar recht op en de kosten daarvan worden gedekt door de Raad voor Rechtsbijstand.

Moet u op een zitting verschijnen?

Bel: 010 425 7800 of laat ons contact met u opnemen door het invullen van een contactformulier.

GRATIS INTAKEGESPREK

Onze WSNP advocaat staat u bij

Een van onze gespecialiseerde advocaten gaat graag met u mee naar de zitting om u bij te staan. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op zodra u weet dat u op een WSNP-zitting dient te verschijnen.

Kosten rechtsbijstand advocaat WSNP gedekt

De kosten voor rechtsbijstand door onze advocaten in WSNP-zaken wordt gedekt door de Raad voor Rechtsbijstand. Wij vragen daarvoor voor u een “Toevoeging” aan. U moet daarbij hooguit een ‘eigen bijdrage’ van €143,- betalen. Maar ook dat bedrag wordt in veel gevallen door de Gemeente vergoed.

Hoger beroep na WSNP beëindiging door Rechtbank

In het geval de Rechtbank uw WSNP voortijdig heeft beëindigd, kunnen we eveneens Hoger Beroep voor u instellen. Let op: ook hiervoor geldt de korte termijn van 8 dagen!

Bel ons direct of ga naar contactpagina

Tel:    010 425 7800

Terug naar Schuldsanering WSNP