WSNP Aanvraag Geweigerd

wsnp aanvraag geweigerd

Wanneer de Rechtbank uw WSNP aanvraag afwijst

De Gemeente bereidt uw WSNP-aanvraag voor. Maar het uiteindelijke oordeel of u wordt toegelaten, wordt gegeven door de Rechtbank.

Let op: de Rechtbank kan een aanvraag WSNP ook afwijzen. Een veelvoorkomende reden waarom de Rechtbank de toelating tot de WSNP weigert is dat de Rechtbank vindt dat de schulden “niet te goeder trouw” zijn ontstaan.

“Ik ben het niet eens met de weigering toelating tot de WSNP!”

In beroep gaan tegen afwijzing WSNP

U kunt hiertegen binnen 8 dagen in hoger beroep gaan. Onze advocaten hebben regelmatig procedures gevoerd in hoger beroep, waarbij onze cliënten alsnog werden toegelaten. Of u wel of niet ‘te goeder trouw’ bent, is immers vatbaar voor discussie. Onze advocaten zullen altijd naar uw belang kijken en de feiten in uw voordeel uitleggen aan de rechter.

Kosten beroep afwijzing WSNP via regeling Raad voor Rechtsbijstand

Neem direct contact met ons op wanneer u een negatieve uitspraak van de Rechtbank heeft gekregen. Bel: 010 425 7800 of laat ons contact met u opnemen door het invullen van het contactformulier.

Wij kunnen direct voor u in hoger beroep gaan. Voor de kosten van de procedure vragen wij voor u een toevoeging aan bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Ook indien u vrijblijvend en kosteloos informatie wilt van een van onze specialisten omtrent de weigering van de toelating tot de WSNP, kunt u telefonisch contact opnemen.

Bel ons direct of ga naar contactpagina

Tel:    010 425 7800

Terug naar Schuldsanering WSNP