NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Chinadesk

> Chinadesk

Advocaten met het vertrouwen van de Chinese gemeenschap

In Nederland heeft Koevoets Advocaten een unieke en prominente positie binnen de Chinese gemeenschap.

In 2004 is begonnen om binnen het kantoor speciale faciliteiten te creeren voor haar Chinese clienten, zoals bijvoorbeeld het 7 dagen per week beschikbaar zijn van de diverse communicatiekanalen in de Chinese taal.

Koevoets Advocaten was het eerste advocatenkantoor in Nederland met een aparte “Chinese Telefoonlijn” (+31 10 800 8000).
Meerdere van onze medewerkers spreken van huis uit Chinees Mandarijn en/of Chinees Kantonees en/of Chinees Wenzhou / Wencheng.

Neem contact op

Koevoets Advocaten is al jaren lang de juridisch adviseur van mensen van Chinese afkomst in Nederland, Chinese investeerders die in Nederland op weg willen worden geholpen en de diverse Chinese verenigingen en bedrijven.

De Chinese clientele heeft over het algemeen - en terecht - hoge verwachtingen van een advocaat en zijn niveau van service en dienstverlening. Advocaten en medewerkers van Koevoets Advocaten zijn hier uitstekend op ingespeeld en voorzien graag in die behoefte en aan deze verwachtingen.

Goede dienstverlening
Goede dienstverlening aan de Chinese clientèle omvat uiteraard meer dan alleen de taal spreken. Het idee dat voor het opzetten van een “Chinadesk” volstaan zou kunnen worden met het inhuren van een Chinees sprekende medewerk(st)er is een ernstige onderschatting van de kwaliteiten die (potentiële) clienten mogen verwachten. Dat beseffen we beter dan wie dan ook. Door onze jarenlange ervaring weten we wat de Chinese cliënt – of dit nou een particulier, ondernemer of vertegenwoordiger van een (internationale) onderneming is – verwacht van de diensten van een advocatenkantoor. We kennen ook de culturele verschillen die overbrugd moeten worden en de eventuele complicaties die dat kan geven.

Koevoets Advocaten onderhoudt directe en vertrouwde banden met de Chinese Ambassade in Nederland en haar Consulaire afdeling. Deze banden achten wij buitengewoon waardevol om onze clientèle zo goed mogelijk te kunnen bedienen. In het geval onze clienten een kwestie hebben met raakvlakken zowel in China als in Nederland kunnen wij snel schakelen en communiceren.

Niet voor niets wordt Koevoets de “advocaat van Chinatown” genoemd.


Neem contact op