NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Kort verblijf toeristenvisum

> > > Kort verblijf toeristenvisum

Toeristenvisum nodig?

Wanneer u op vakantie wilt komen naar Nederland, dan heeft u een zogenaamd toersitenvisum nodig indien u uit een visumplichtig land afkomstig bent. Dit visum heeft u ook nodig voor familiebezoek in Nederland.

Wilt u weten of u zonder visum naar Nederland kunt reizen of dat u eerst een visum aan dient te vragen? Controleer dit op de website van de Nederlandse ambassade.

Referent nodig voor Nederlands visum

Degene die een Nederlands visum aanvraagt dient te beschikken over een ‘referent’ in Nederland. Deze referent kan het familielid zijn door wie men is uitgenodigd of de (aanstaande) partner of echtgenoot.

Verblijfsgegevens nodig bij visum

Wanneer u naar Nederland komt op vakantie op basis van een visum, dient u te beschikken over documenten waaruit blijkt waar u gaat verblijven en dat u na het verblijf weer zult terugkeren naar het land van herkomst.

Voor een zorgeloze reis begeleiden onze ervaren advocaten of juristen u graag bij uw visa aanvragen. We hanteren voor visa een vast tarief per aanvraag.

Bel direct: 010 425 7800

Of ga naar de contactpagina