NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Orange Carpet visum

> > > > Orange Carpet visum

Orange Carpet visum voor Nederland

Het Orange Carpet visumprogramma is een zakenvisum en is bedoeld voor bedrijven of organisaties met medewerkers die vanwege zakenrelaties vaak naar Nederland moeten reizen of buitenlandse bedrijven met een vestiging in Nederland (of andersom). Werknemers die zijn toegelaten tot dit programma kunnen vereenvoudigd en versneld visa aanvragen.

Voordelen Orange Carpet

Voorbeelden van voordelen zijn:

  • u hoeft minder documenten te laten zien
  • het visum is meerdere keren geldig
  • u kunt snel terecht voor de aanvraag (VIP-loket)
  • u kunt het visum sneller ophalen

Aanvragen van Orange Carpet visum

Alleen de eerste keer moet u voor het visum persoonlijk naar de ambassade of het visumbureau gaan. Dit is nodig om uw vingerafdrukken te kunnen afnemen. Het kan ook zijn dat er geen Nederlandse ambassade is, dan moet u voor de visumaanvraag naar de ambassade van een ander Schengenland. De duur van het visum is afhankelijk van het doel van het zakenvisum. Bij de aanvraag moet het doel en de benodigde duur van het visum dus goed worden onderbouwd.

Overzicht Schengenlanden

Dit zijn de Schengenlanden: België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, IJsland, Zweden en Zwitserland.

Hoe wij u helpen bij een Orange Carpet aanvraag

Voor vragen over het visumprogramma kunt u contact opnemen met Koevoets Advocaten. Desgewenst kunnen wij u begeleiden bij de aanvraag van het zakenvisum.

Bel direct: 010 425 7800

Of ga naar de contactpagina