NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Verblijfsvergunning partner of kind

> > > Verblijfsvergunning partner of kind

Verblijfsvergunning aanvragen voor buitenlandse partner of kind

Wanneer u een verblijfsaanvraag wilt doen voor uw buitenlandse partner en/of uw minderjarig kind, dan is dat mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Voorwaarden verblijfsvergunning buitenlandse partner

Uw partner dient in ieder geval aan de volgende eisen te voldoen:

  • hij/zij is met u gehuwd of heeft een duurzame relatie met u
  • hij/zij is niet met iemand anders gehuwd
  • hij/zij is 21 jaar of ouder
  • hij/zij dient een toets Nederlandse taal te doen in het eigen land
  • hij/zij heeft geen ongewenstverklaring in Nederland