Immigratie

Koevoets Advocaten is uw partner voor immigratievraagstukken. Wij staan ondernemers en particulieren bij van A tot Z. Ook bij spoedsituaties kunt u op ons rekenen.

immigratie advocatenkantoor

Ondernemers en investeerders

Alles over zakelijke immigratie naar Nederland. Kort verblijf via Zakenvisum of Schengenvisum en verblijfsvergunning lang verblijf.

Lees meer >

immigratie gezinshereniging

Familie, studie & werk

Immigratie naar Nederland met als doel een kort verblijf of lang verblijf. Schengenvisum, verblijfsvergunning voor werk of partner of kind.

Lees meer >

immigratie spoed adevocaat

Spoedsituaties

Spoedoplossingen bij immigratie problemen Nederland. Eventueel procederen tegen IND bij inreisverbod, terugkeerbesluit en vreemdelingenbewaring. Verblijfsvergunning ingetrokken!? Laat u door ons helpen.

Lees meer >

 

In Nederland is geen rechtsgebied te vinden dat zo aan verandering onderhevig is als het Vreemdelingenrecht / Immigratierecht. De reden hiervoor is dat de actuele regels omtrent Immigratie en Naturalisatie met name door het beleid (IND), circulaires en rechtspraak worden bepaald en veel minder door wetten.

Ook de Europese regels en rechtspraak laten hun invloed gelden op het immigratie beleid van de lidstaten. De eisen die vandaag worden gesteld aan een aanvraag van een verblijfsvergunning kunnen morgen zo maar anders zijn. Wil men zich specialist op het gebied van vreemdelingenrecht en immigratie kunnen noemen, dan zal men zich constant op de hoogte moeten houden van deze ontwikkelingen en het speelveld moeten kunnen overzien.

De IND hanteert een zeer restrictief toelatingsbeleid. Een aanvraag verblijfsvergunning wordt gemakkelijk afgewezen indien niet aan alle voorwaarden wordt voldaan.

Fouten in de aanvragen van verblijfsvergunningen hebben vaak verstrekkende gevolgen. In veel gevallen zijn ze niet te herstellen en is een herhaalde aanvraag bij de IND bij voorbaat kansloos. Het is dan ook aanbevolen om voor procedures voor verblijfsaanvraag te kiezen voor een advocaat die deze expertise daadwerkelijk bezit.

Onze immigratie advocaten zijn experts op het gebied van immigratie en vreemdelingenrechten en hebben een jarenlange ervaring in het aanvragen van uiteenlopende soorten verblijfsvergunningen zoals verblijf bij partner, gezinshereniging, arbeidsmigratie, kennismigranten, voortgezet verblijf, studie of immigratie gelieerd aan ondernemerschap.

Daarnaast staan we cliënten veelvuldig bij in procedures tegen de IND, zo nodig tot aan de hoogste rechterlijke instantie. Veel belangrijke rechtspraak op het gebied van vreemdelingenrecht is tot stand gekomen door procedures die door advocaten van ons kantoor zijn gevoerd. Dreigt u uw verblijfsvergunning te verliezen? Maak dan zo snel mogelijk een afspraak met een van onze advocaten, zodat tijdig bezwaar kan worden gemaakt of een zienswijze kan worden ingediend.

BEL ONS DIRECT OF GA NAAR CONTACTPAGINA

Tel: +31 10 425 7800 (NL + ENG)
Tel: +31 10 800 8000 (Chinese)