NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Buitenlandse investeerders

> > > Verblijfsvergunning buitenlandse investeerders

Complete juridische begeleiding buitenlandse investeerders

Nederland vormt onder de Europese landen een favoriete keuze voor buitenlandse investeerders. Het fiscale klimaat is relatief gunstig en het niveau van de dienstverlenende organisaties is zeer goed.
Koevoets Advocaten heeft inmiddels een jarenlange ervaring in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en ondernemers bij het opstarten van een Nederlandse dochteronderneming of het investeren in bestaande Nederlandse ondernemingen.

Totaalpakket inclusief verblijfsvergunning en erkenning IND

Het voordeel van onze diverse expertises is dat we buitenlandse ondernemingen een totaalpakket kunnen bieden, waarbij we met onze cliënten meedenken vanaf het eerste businessplan tot aan de opening van het Nederlandse kantoor. In dit totaalpakket is de in ons eigen netwerk aanwezige notaris begrepen, maar ook de erkenning van het bedrijf bij de IND en de aanvragen van de verblijfsvergunningen voor het management.

Verblijfsvergunning buitenlandse investeerders en management

Omdat een dochteronderneming vaak niet zonder aanwezigheid van het management van de moederonderneming kan, is het essentieel om vanaf het eerste moment rekening te houden met de Nederlandse immigratiewetgeving. Ook ondernemers en investeerders krijgen te maken met de strikte regelgeving die in Nederland geldt voor verblijfsvergunningen voor buitenlandse investeerders of buitenlands management van (nieuwe) Nederlandse dochterondernemingen. Voor investeerders, ondernemers en managers stelt de IND verschillende voorwaarden. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes, zodat uw startup in Nederland ook daadwerkelijk een succes wordt.


Neem contact op


Of bel ons via: 010 425 7800