NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Immigratie advocaat

> > Immigratie informatie

Koevoets Advocaten begeleidt zowel particulieren als bedrijven in vreemdelingrechtelijke kwesties. Bij particulieren kunt u denken aan een verblijfsvergunning voor werk en familie. Bij bedrijven kunnen we begeleiding bieden bij bijvoorbeeld werkvergunningen onder de kennismigrantenregeling. Ook is advies en begeleiding mogelijk bij het verkrijgen van zakenvisa en toeristenvisa.

Immigratie advocaat voor verblijfsvergunning en werkvergunning

Indien u een verblijfsvergunning wil aanvragen, dan kunnen wij de aanvraag volledig voor u verzorgen (ook met MVV indien nodig). We zullen eerst samen kijken of kan worden voldaan aan de voorwaarden. Is dat niet het geval, dan zullen we adviseren hoe u kunt voldoen aan de voorwaarden of wellicht is een ander verblijfsdoel mogelijk. Als het advies positief is, dan verzamelen we samen de documenten en wordt de aanvraag ingediend.

Volledige controle op aanvraagprocedure

De advocaat zal erop letten dat de aanvraag goed wordt ontvangen door de IND en houdt de termijnen in de gaten. Indien de IND nadere vragen heeft, dan zal de IND contact maken met de advocaat. De advocaat zal de aanvraagprocedure in de gaten houden totdat de IND een beslissing neemt.

Als de aanvraag wordt ingewilligd, dan zal de advocaat de vervolgstappen met u bespreken (hoe en waar wordt de MVV opgehaald, wanneer is mijn verblijfsdocument gereed, inschrijven Gemeente). Wordt de aanvraag onverhoopt worden afgewezen, dan wordt u geadviseerd over de vervolgstappen.
Lees meer over het werk van de advocaat verblijfsvergunning