NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Ons kantoor

> Ons kantoor

Koevoets Immigratie Advocaten / Koevoets Immigration Lawyers is een modern advocatenkantoor dat vanaf het jaar 2000 haar specialistische diensten verleent aan bedrijven en particulieren. De focus van het kantoor is sinds de afgelopen jaren met name gericht op Immigratie en Vreemdelingenrecht.

Koevoets Advocaten is in Rotterdam  gevestigd direct aan de aankomst/vertrekhal van Rotterdam-The Hague Airport. De kantooromgeving biedt een serene omgeving waar (internationale) ondernemingen en zakenmensen hun basis hebben. De particuliere cliënten voelen zich eveneens thuis op deze locatie met haar hoogwaardige faciliteiten.

Onze clienten parkeren gratis in ons kantoorgebouw. Ons kantoor ligt direct aan de snelweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag.

Het betrouwbare en deskundige team van advocaten en medewerkers staat er garant voor dat elk van onze cliënten de persoonlijke benadering en aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Kerngebieden van Koevoets Advocaten:

  • Immigratie
  • Kennismigratie buitenlandse investeerders / ondernemingen
  • Chinadesk: Koevoets Advocaten is mede bekend om haar China Desk en de bijzondere waardering binnen de Chinese gemeenschap in Nederland, Europa en het circuit van Chinese internationaal georiënteerde ondernemingen.

Neem contact op

Voor zover ons team de specialistische kennis van uw zaak niet in huis mocht hebben,
dan zullen we dit aan u kenbaar maken. We kunnen u in die gevallen doorverwijzen naar
een specialist binnen ons uitgebreide netwerk.

Kamer van Koophandel: nr. 24376580
Koevoets Advocaten BV is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.
(www.geschillencommissie.nl)

Op al onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Koevoets Advocaten BV van toepassing.