Ons Kantoor

Ons kantoor Rotterdam

Koevoets Advocaten is een modern advocatenkantoor dat haar specialistische diensten verleent aan bedrijven en particulieren. Sinds haar vestiging in 2000 is de range van specialismen gestaag gegroeid.

Koevoets Advocaten is gevestigd in het World Trade Center (WTC) in hartje centrum Rotterdam. Het WTC biedt een serene omgeving waar (internationale) ondernemingen en zakenmensen hun basis hebben. De particuliere cliënten voelen zich eveneens thuis op deze locatie met haar hoogwaardige faciliteiten.

Het betrouwbare en deskundige team van 9 advocaten en medewerkers staat er garant voor dat elk van onze cliënten de persoonlijke benadering en aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Kerngebieden van Koevoets Advocaten:

  • Immigratie
  • (Internationaal) Ondernemingsrecht
  • Business Investment (begeleiding buitenlandse investeerders)
  • Insolventie / Schuldsanering WSNP
  • Strafrecht / Cassatie
  • Chinadesk: Koevoets advocaten is mede bekend om haar China Desk en de bijzondere waardering binnen de Chinese gemeenschap in Nederland, Europa en het circuit van Chinese internationaal georiënteerde ondernemingen. Ons kantoor wordt aanbevolen door de Algemene Chinese Vereniging Nederland (ACV) alsmede de Wencheng Vereniging Nederland en verzorgt tevens haar juridische advisering. Dit neemt overigens niet weg dat ons kantoor de zelfde goede service biedt aan cliënten van welke nationaliteit dan ook.

De talen waarin cliënten met onze advocaten kunnen communiceren zijn: Nederlands, Engels, Chinees-Mandarijn, Chinees-Wenzhou/Wencheng, Chinees-Kantonees en Vietnamees. Dit geldt zowel voor de persoonlijke, telefonische als e-mail communicatie.
Onze moderne werkmethoden en kantoorstructuur leidt tot een betere efficiëntie, waardoor we onze diensten tegen een scherper tarief kunnen aanbieden. Daarnaast zullen wij te allen tijde met de cliënt bepalen wat de investering is die gedaan moet worden in rechtsbijstand, gerelateerd aan het belang dat op het spel staat. De efficiëntie van onze werkwijze komen voor u tot uitdrukking in heldere afspraken omtrent onze kosten, altijd vooraf en met een schriftelijke bevestiging. Voor standaard verrichtingen hebben wij vaste tarieven en voor complexere vraagstukken leveren wij maatwerk. Op onze pagina Tarieven leest u meer over hoe wij rekenen.

Voor zover ons team de specialistische kennis van uw zaak niet in huis mocht hebben, dan zullen we dit aan u kenbaar maken. We kunnen u in die gevallen doorverwijzen naar een specialist binnen ons uitgebreide netwerk.

Kamer van Koophandel Rotterdam: nr. 24376580
Koevoets Advocaten BV is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. (www.geschillencommissie.nl)
Op al onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Koevoets Advocaten BV van toepassing.