NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Ons kantoor

> Ons kantoor

Koevoets Advocaten is een modern advocatenkantoor dat haar specialistische diensten verleent aan bedrijven en particulieren. Sinds haar vestiging in 2000 in Rotterdam is de focus met name gericht op Strafrecht en Immigratie. Vanaf 2022 is er eveneens een vestiging in Zeeland.

Koevoets Advocaten is in Rotterdam  gevestigd direct aan de aankomst/vertrekhal van Rotterdam-The Hague Airport. De kantooromgeving biedt een serene omgeving waar (internationale) ondernemingen en zakenmensen hun basis hebben. De particuliere cliënten voelen zich eveneens thuis op deze locatie met haar hoogwaardige faciliteiten.

Onze clienten parkeren gratis in ons kantoorgebouw. Ons kantoor ligt direct aan de snelweg A13 tussen Rotterdam en Den Haag.

De vestiging in het arrondissment Zeeland / West-Brabant is gelegen in Hoek, nabij Terneuzen, direct aan de uitvalswegen.

Het betrouwbare en deskundige team van advocaten en medewerkers staat er garant voor dat elk van onze cliënten de persoonlijke benadering en aandacht krijgt die hij/zij verdient.

Kerngebieden van Koevoets Advocaten:

  • Immigratie
  • Kennismigratie buitenlandse investeerders / ondernemingen
  • Strafrecht / Cassatie Strafrecht
  • Chinadesk: Koevoets Advocaten is mede bekend om haar China Desk en de bijzondere waardering binnen de Chinese gemeenschap in Nederland, Europa en het circuit van Chinese internationaal georiënteerde ondernemingen.

Neem contact op

Voor zover ons team de specialistische kennis van uw zaak niet in huis mocht hebben,
dan zullen we dit aan u kenbaar maken. We kunnen u in die gevallen doorverwijzen naar
een specialist binnen ons uitgebreide netwerk.

Kamer van Koophandel: nr. 24376580
Koevoets Advocaten BV is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur.
(www.geschillencommissie.nl)

Op al onze dienstverlening zijn de Algemene Voorwaarden van Koevoets Advocaten BV van toepassing.