NL | EN | 中文

Koevoets Advocaten

Tarieven

> > Tarieven

Bij de meeste advocatenkantoren staat het aantal declarabele uren per advocaat centraal. Dit kan voor cliënten tot zeer ongunstige situaties en prijs-kwaliteitverhoudingen leiden. Wij vinden dit een achterhaald concept.

Bij ons staat u als cliënt centraal. Elk van de advocaten van ons kantoor maakt samen met u als cliënt de afweging of het belang van de zaak het investeren in rechtsbijstand rechtvaardigt. Met andere woorden: Wanneer het belang € 2.000,- is, zullen wij u niet adviseren om € 3.000,- in advocaatkosten te investeren. Het waken over deze proceseconomie zien wij eveneens als onze taak.

Deze proceseconomische afweging maken we in ieder geval op het moment dat u ons de opdracht tot dienstverlening geeft. Maar ook tussentijds, bijvoorbeeld bij een nieuwe stap in een lopende procedure, zullen wij met u bepalen of en in welke mate rechtsbijstand gewenst is.

De tarieven die wij u in rekening brengen zijn altijd helder en vooraf schriftelijk bevestigd. Als het even kan maken we gebruik van vaste tarieven per zaak.


Neem contact op


Legal Quick Scan

Veel cliënten kiezen ervoor gebruik te maken van onze geheel vrijblijvende Legal Quick Scan (LQS). Deze service biedt u, in een persoonlijk gesprek (+/- 45-60 minuten) met een van onze gespecialiseerde advocaten, een eerste analyse van uw probleem tegen een vast laag tarief. Deze analyse wordt afgesloten met een eerste advies.

De ervaring leert dat met name de eerste fase van een juridisch geschil cruciaal is. Met een Legal Quick Scan op ons kantoor voorkomt u dat daar fouten in worden gemaakt.

Voor de kosten van een vrijblijvende Legal Quick Scan, kijk op onze pagina Vaste Tarieven.